Due Itemizing Founder

Mum'S Gone To Eland.

Ta hand om dig

Det är viktigt att ta hand om andra men det är även viktigt att ta hand om sig själv. Om man inte tar hand om sig själv så är det svårt att ta hand om andra. Så det är bra om man ser till att man själv också mår bra.
Vi hör nästan dagligen att vi ska äta rätt och träna rätt för att må bra. Vi hör det nästan för ofta så att det nästan går in genom ett öra och ut genom det andra.

Hur ska man då göra för att få till det?

Ja det är ju inte alltid så lätt som man kan tycka, och ibland så krävs det ganska mycket ansträngning. Men det är ju faktiskt värt det.
Man kan faktiskt börja med små saker, man behöver inte förändra hela sitt liv på en gång. Det kan räcka med att börja lite i taget för att det ska bli bra.
Om man bara tänker till lite så kan det göra stor skillnad. Om träningen är den sak som man inte får till så kan man ju börja med att ta promenader, det är en väldigt bra start. Istället för att ta bussen hela vägen fram till jobbet så kan man hoppa av en eller två stationer tidigare och gå sista biten. Det är en början och man kommer att märka skolland på hur man mår om man börjar med små förändringar.
Har man ett väldigt stressigt jobb och vill göra allt själv, ja då kan man börja jobba på att delegera bättre. Har man ett marknadsföringsjobb som behövs göras så kan man kolla med smarter marketing om dom kan ta det i stället för att man själv ska ta på sig allt och göra precis allt själv. Ja sådana saker kan göra stor skillnad och det är verkligen värt det för att må bra.